Alla inlägg under maj 2010

:)

Av Erika Goldkuhl - 11 maj 2010 13:44

Usch är verkligen jätte seg idag orkar inte göra det jag borde göra men bara att ge sig en kickspark och köra på så att mina skolarbeten som är kvar blir klara, det är tur att man är ledig några dagar nu så man kan få klart allt.


Men är i alla fall godkänd på omprovet jag gjorde på historia provet nu så det känns helt Awesome! :D Då behöver man inte tänka mer på det i alla fall :)


Ska väl plugga lite nu för senare kommer Bea och ska öva håruppsättningar på mig inför balen nästa vecka ;D  Hon ska även visa lite sminkningar och så, eftersom jag kommer att få göra den själv då hon ska på vandring med sin klass så håret kommer ja få fixat vid 10 på morgonen xD sminkningen vågar jag inte chansa på att den håller då fram till kvällen och sen fram till senare så bea får visa så fixar ja själv de får bli bra xD klänningen får ja sätta på mig innan alla kommer vid halv 6 ungefär för mamma och pappa slutar sent och jag kan inte knyta den själv så får ha vanliga kläder tills dem kommer men så får det bli då finns det ingen risk att jag förstör klänningen i alla fall när jag sminkar mig plus att jag skulle inte vilja ha min balklänningen på mig på bussen upp på stan direkt så det får bli så här.


Men nu måste jag plugga lite :)


PussPuss! <3

Av Erika Goldkuhl - 10 maj 2010 23:46

Idag var det skola som gällde, kan inte fatta att allt ska vara inlämnat om en vecka och sen är det bara att fokusera på matte c istället, bara att hoppas på det bästa med det. Inte långt kvar alls till studenten, helt sjukt måste jag säga! ;o


Idag så var jag på en arbetsintervju för nåt företag som tog kontakt med mig om ett försäljningsjobb. Har i alla fall kommit fram till att jag inte vill ha det för det känns så fel att försöka sälja en produkt som man själv inte skulle vilja köpa och den är så otroligt dyr och om ni visste vad det var man skulle sälja, så skulle ni också förstå varför jag inte vill ha det.


Varken mamma, pappa eller Fredde tyckte jag skulle tacka ja och de tycker inte jag heller så, så får det bli.


Har varit i Myrö hela kvällen typ eller, ja satt i bilen och skrev på min novell till historian så fick as mycket gjort vilket var otroligt skönt! :)


Usch nu är jag trött och seg, Fredde sitter och leker med sin mätare till sin BMW haha han är så söt när han fixar något till bilen (a) ;) <3


Men ska nog skriva det sista på novellen och sen försöka sova :) <3


Puss på min fina älskling <3


PussPuss!<3

Av Erika Goldkuhl - 8 maj 2010 10:51

Blev inte riktigt som jag tänkte mig inatt, Fredde låtsades tydligen sova så efter mitt inlägg så smsade han och bad mig komma upp och kramas med honom, så blev inte så mycket plugg som de var tänkt men men då lyckades jag somna efter ett tag i alla fall.


Idag så ska jag och älsklingen till Stockholm när han slutat jobba för att köpa däck och fälgar riktigt fina är dem ;) Sen bär det kanske av till Lars ikväll trevligt, trevligt! :)


Nu ska jag plugga lite innan jag ska ta mig till Bettorp till 2 :) <3


PussPuss! <3

<3

Av Erika Goldkuhl - 8 maj 2010 00:54

Hej!

Har haft en super trevlig kväll då vi var ute och åt mat för att fira mammas födelsedag eftersom hon fyllde 42 igår så det var familjen + min söta älskling. Men nu kan jag inte sova, somnade i soffan förut i väntan på att Fredde skulle mysa med mig i soffan men han satt med datan självklart så jag somnade istället. Sen så väckte han mig när han ville gå upp och sova och nu är inte jag trött istället så när jag väl kom upp efter att äntligen ha orkat ta bort sminket och då jag var pigg igen så hade han redan somnat så gick ner igen och satte mig här i soffan där jag sitter nu och funderar på vad man ska göra.. kanske ska försöka mig på att plugga tills man blir trött och kan sova, ska nog ge det ett försökt faktiskt kan ju inte bli värre än att jag somnar i soffan igen eller blir trött och går upp och lägger mig.


PussPuss! <3

(:

Av Erika Goldkuhl - 4 maj 2010 22:44

Idag var det Balmöte då vi fick ganska mycket sagt och bestämt åkte även först för att söka ett jobb och plockade upp Jenny utanför skolan så även hon kunde vara med på mötet! Sen efter det så plockade jag upp Bea för att sen åka hem till mig och plugga med Tobbe.


Lagade sen mat åt mig och Tobbe eftersom Bea redan ätit och sen åkte jag iväg och körde min lillasyster till hennes kompis i Adolfsberg. Sen åkte jag hem igen för att fortsätta plugga med Tobbe vi blev inte klara men kom en bit i alla fall och bestämde vad var och en skulle göra för att ha det klart på torsdag nu när vi förlorade vår lekiton förra torsdagen då vi hade en persom där som pratade hela lektionen istället.


När han och Bea åkt så fortsatte jag plugga lite och väntade på att Fredde skulle sluta för att följa med honom hem. Dem ringde även mig angående ett jobb, men kunde inte tacka ja eftersom att hon behövde mig nu varje dag från 8-20 varje dag och jag går fortfarande i skolan i en månad till men sa i alla fall att jag kunde hoppa in om det var så tisdagar och onsdagar eftersom att jag är ledig då ifall någon skulle vara sjuk eller så. Skulle verkligen behöva ett jobb så att jag och Fredde kan flytta till nån lägenhet enklare om man är 2 som har pengar och kan betala, han har i alla fall fått 25% jobb tid till nu så nu kommer han få jobba 75% istället för 50% vilket är asbra!


Bara att hoppas att det där inte var min enda chans till sommarjobb för då blir ja arg, arg, arg!! :(


Men nu ska jag fortsätta plugga inför mitt omprov i historia imorn! Wish me luck! :)


PussPuss! <3

:D

Av Erika Goldkuhl - 3 maj 2010 18:16

Hallå!! :)


Igår så sprang jag 3 km med pappa gick bättre än sist men kunde ha gått ännu bättre om jag inte mått så illa, men så kan det vara. Senare så drog jag med mig älsklingen ut till Marieberg där jag köpte en handkräm och sminkborttagning inte de jag skulle ha köpt menmen det behövdes det också, älsklingen köpte ett spel " prince of persia" som jag älskar att se på när han spelar! Tror dock inte att jag skulle kunna spela det själv haha!


Senare drog vi iväg och köpte pizza för mamma och pappa ville ha det! :)


Idag så var det skola och sen drog jag och Anna upp på stan då jag köpte 2 rakhyvlar med 4 blad till, en till pappa och en till Fredde eftersom att dem bett mig och dem kosta 169kr så inte så farligt men får pengar sen :)  Köpte även mjukglass MUMS säger jag bara! :D Va även inne i lite andra affärer Anna köpte bla. en ring som var superfin på Hallbergs guld för 150kr :)


Har även bokat tid för soldusch nu! :D En gång före balen och en gång före studenten men vi får se om jag tar båda eller bara den ena :) Hoppas på båda men 300kr för varje är ganska mycket så får se helt enkelt :)


Nu ska jag börja laga mat i aklla fall eftersom mamma ligger hemma med migrän och pappa och eve kommer snart från hennes golfträning och även älsklingen kommer strax så bara att börja :)


PussPuss! <3

<3

Av Erika Goldkuhl - 3 maj 2010 18:15

I can see us in your eyes
No need to think it twice
Like it was always meant to be
You and me
And there are times when everything is a mess
But nothing is to confess
Like when two stars collide
<3



:)

Av Erika Goldkuhl - 1 maj 2010 16:34

Igår så var vi i Kumla och hade det trevligt förutom att man hade as ont i magen och har det fortfarande vilket suger! Vid halv 10 fick jag åka in till stan igen för att hämta upp Markus och Jocke för att sen åka ut till Kumla igen då man först gick och kollade på pojkvännens pappas brasa som dem startat när vi åkte in till stan ungefär sedan gick man in och fastnade framför nån film på 6an Apornas Planet tror ja men kunde inte riktigt fokusera eftersom ja hade så otroligt ont i magen..så vid halv 2 ungefär så drog vi oss hemåt igen då vi släppte av Jocke och Markus för att sen åka hem till mig och sova.


Imorse så vaknade vid 11 men gick först upp och åt frukost: Stekta ägg på rostat bröd Mums! Sen så la vi oss i sängen igen och kollade klart på en film som vi börjat se på i torsdags kväll. Nu åkte älsklingen för en stund sen för att fixa med sin bil så får se ifall jag åker dit sen eller om han kommer hit när dem är klara för idag. Hoppas i alla fall på att han kommer hit eftersom ja håller på med massa plugg men ska orka ta mig in i duschen strax också. Hade tänkt dra ut och springa men orkar inte idag är alldeles för seg men så kan det vara.


Ska försöka plugga klart lite nu i alla fall och sen duscha så får vi se hur det blir ikväll sen. Ha de så bra! :)


PussPuss!<3



I can see us in your eyes
No need to think it twice
Like it was always meant to be
You and me
And there are times when everything is a mess
But nothing is to confess
Like when two stars collide <3


Fredric Carlsson, du betyder allt för mig älskling! <3

Presentation


Jag är en 23-årig tjej som lämnat hemstaden Örebro för storstaden Stockholm där jag jobbar på Nomor och stortrivs!

Min fritid fylls utav vänner och träning :)

Sök i bloggen

Kategorier

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Gästboken

Besöksstatistik

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Ris


Skapa flashcards