Alla inlägg under oktober 2010

Av Erika Goldkuhl - 18 oktober 2010 20:50

I fredags drog jag hem till Johanna efter Adde och Fredde lämnat Freddes bil här så vi bara åkte en bil hem från Kumla sen. Var ju ganska trött egentligen men fick bli lite mascara så såg man lite piggare ut i alla fall haha! Men blev mycket piggare när jag fick umgås med saknade Johanna! :D Killarna hade dragit till Emil och Matilda när jag kom dit så jag och Johanna prata lite innan vi gick iväg till Maxi och handlade lite. Vi hade funderat på att våldgästa hos Emil och Matilda men vi valde att ha lite tjejkväll istället :) Så vi målade naglar, kollade på film och det som hör till en mysig oktober kväll! :) Har även fått min pojkvän att öppna upp ögonen för marabou sensation caramel crisp ;) Haha tyckte jag var lite skoj! :)Vi åkte hem vid 12- halv 1 mer mot halv 1 tiden tror jag och var hemma vid 1 ungefär då vi båda bara ville sova eftersom vi båda var super trötta!


Lördagen skulle ha spenderats med PLUGG men självklart finns det ju roligare saker att göra så blev inte så mycket av det... men Fredde ringde sen vid 5 halv 6 och frågade om jag skulle med till hans mormor och morfar vilket jag självklart aldrig tackar nej till! :D Så kvällen spenderades ute hos dem, trevligt, trevligt säger jag bara! :) Sen blev det lite död tid hos Fredde innan vi kunde sova xD Hade varit ganska trött rätt länge när vi väl tänkte sova men då helt plötsligt var jag mer pigg igen! Jobbigt säger jag bara! Plus att det var svinkallt i rummet! Men somnade till slut som en liten larv i mitt täcke, kände mig lite mer som en mask faktiskt haha!


Söndagen blev en lugn dag så lånade Annkis bil och drog med Bea till Marieberg! Vi hann dock bara med ikea men det gjorde ingenting blev inköp ändå! :) Jag köpte nya påslakan så snart har jag väl samlat på mig ungefär 5-6st olika som jag har 2 av Jippi! :D Bea köpte ett soff bord hon ska även köpa ett tvbord till tvn hon ska få av sin pappa då dem köpt en ny ;) Men den skulle inhandlas lite senare! :) Lika trevligt för det! Så svängde förbi hemma och hämtade matlåda och slängde av mina påslakan, för att sen ta oss till Hjorten och köpa lite mat! ;) Mums mums! Vi hade tänkt fixa mitt hår på kvällen också men vi hann inte med det! Eftersom att hon hade ett tal som hon var tvungen att skriva klart tills idag så får bli nästa helg eller något. :)


Idag så fick jag ta bussen 06.22 från Fredde eftersom jag började halv 8 imorse och orkade inte åka hem igår kväll. Men måste ändå säga att jag var hyffsat pigg när jag gick upp men när man suttit på en varm och skön buss så var man inte så pigg längre men men och när jag kom hem strax efter 4 så ville jag bara sova. Var hur nära som helst att somna men har hålly mig vaken men nu kallar snart sängen alltså!! Ligger i och för sig redan i sängen men inte under täcket! ;) Så får bli en tidig kväll då jag börjar halv 8 imorgon med! Men orkade inte duscha nu på kvällen så får bli en dusch imorgon bitti istället men det kan det vara värt! :)


Allt med Au pair grejen står väl still enligt mig just nu då min första matchning som jag fick i tisdags inte hört av sig alls, men efter imorn så matchar dem väl mig med en ny hoppas jag, bara att hoppas på att det inte tar allt för lång tid.. :/


Får väl säga förlåt för det långa inlägget men hade mycket att skriva! (A) ;D


PussPuss! <3


ANNONS
Av Erika Goldkuhl - 14 oktober 2010 17:23
I hear the wind call your name
It calls me back home again
It sparks up the fire - a flame that still burns
Oh it's to you I'll always return
I still feel your breath on my skin
I hear your voice deep within
The sound of my lover - a feeling so strong
It's to you - I'll always belong

Now I know it's true
My every road leads to you
And in the hour of darkness darlin'
Your light gets me through

Wanna swim in your river - be warmed by your sun
Bathe in your waters - cos you are the one
I can't stand the distance - I can't dream alone
I can't wait to see you - Ya I'm on my way home

Oh I hear the wind call your name
The sound that leads me home again
It sparks up the fire - a flame that still burns
Oh, it's to you - I will always return <3


Jag älskar dig, även om jag åker till USA så kommer det vara dig jag kommer tänka på jämnt, du kommer vara min styrka som hjälper mig att ta mig genom det året. Det är du som kommer vara min drivkraft för jag vet att du finns här hemma när jag kommer hem!


För även om jag skulle känna att det inte var min grej att vara au pair så vet jag att hemma finns någon som älskar mig och mer än gärna ser mig komma hem igen! Någon som väntar på att äntligen få träffa mig igen för att han vill det, någon som saknar, älskar och stöttar mig till 100%. Det kommer bli en stor och svår prövning för vårt förhållande men jag vet älskling att du och jag kommer att klara det galant, det kommer inte bli enkelt men vi ska klara det! Och när vi klarat det så vet vi att vi kommer kunna klara oss igenom vad som helst!


Utan dig vet jag inte var jag skulle ta vägen, skulle jag inte ha dig skulle jag inte ha något att komma tillbaka till.Under mitt år kommer jag att ha alla våra framtidsplaner att se fram emot när jag kommer hem igen till dig men även alla våra minnen som vi skapat tillsammans. Jag älskar dig Fredric Carlsson <3

ANNONS
Av Erika Goldkuhl - 14 oktober 2010 16:37

Ja, imorn har jag varit på praktiken i 2 veckor, 2 underbara men också lite jobbiga veckor med mina små söta barn! (: Kommer sakna dem så, de veckor jag ska vara i skolan! Blir en vecka till! Sen några veckor i skolan för att sen komma tillbaka 2 veckor! Kommer sakna er mina små bustroll :)


Igår var jag duktig och gymmade med pappa! :) Än så länge känner jag bara av lite träningsvärk i rumpan men de andra kommer väl haha! Hade tänkt träna idag också men får nog bli att skriva på mitt paper( uppsats) som ska vara om praktiken, demokrati uppdraget i förskolan och lite så. Eftersom det ska vara inlämnat nästa fredag, så är väl läge att skriva på den nu antar jag än så länge har jag bara skrivit lite runt omkring allting mer för min egen skull så det ska vara enklare att skriva ihop mitt arbete. Ska bara vara på 2 sidor så är inte så jobbigt ändå! :)


Är väl kanske läge att börja plugga inför tentan också antar jag eftersom att den är v. 44 på fredagen jippi! Eller vad säger man haha. Kanske inte riktigt den reaktionen men bara att hoppas att det går bra!


Blir inget barnvaktande ikväll i alla fall ska nog bara ta hand om mig själv lite med ett fotbad! :) Så fötterna blir fräscha och fina igen! :) Skönt med sådant lite då och då! :) Men ska börja skriva lite på mitt arbete nu! :)


PussPuss! <3

Av Erika Goldkuhl - 12 oktober 2010 23:53

Hjälp! Har redan fått min första match!! ;o

Familjen finns i colorado, 10 min från denver.

3 barn, 1 på 10, 1 på 6 och en bebis som kommer vara 1 år och 2-3 månader ungefär.  Får väl se om dem hör av sig! ;o


Blev nästan lite rädd så fort som de gick! ;o Haha bara att se hur familjen är dem har haft 2 au pairer tidigare så :)


PussPuss! <3

Av Erika Goldkuhl - 12 oktober 2010 21:42
It was only just the other day when all this felt so real,
Like nothing could go wrong,
it was like a never ending dream,
nothing ever changed,
For so long,
But now you've gone away,
And i've tried turning the page,
and its just not the same,

But i'm breathing in,

And i'm breathing out,
I'm wide awake,
But i can't hear a sound,

But i'm breathing in,

I can't think about,
Another you, Another me, Another now.

Where do i go from here,

I've never felt so strange,
I've never felt so torn,
Cause ever since you came my way,
I learned to live by you,
and now i'm on my own,
I know i need some time,
To leave all this behind,
Cause i'm still hanging on,

But i'm breathing in,

And i'm breathing out,

I'm wide awake,

But i cant hear a sound,

But i'm breathing in,

I cant think about,
Another you, another me, another now.

I'm sitting here, all alone,

Nowhere to move, nowhere to go,
Nothing to do, I just wanna hurt,
Cause your not here

But i'm breathing in,

And i'm breathing out,
I'm wide awake,
But i cant hear a sound,

I'm breathing in,

And i'm breathing out,
I'm wide awake,
But i cant hear a sound,
But i'm breathing in,
I cant think about,

Another you, Another me, Another now


oooh woah


Another you, Another me, Another now <3

Av Erika Goldkuhl - 12 oktober 2010 21:04

Söndagen: blev en hyffsatt lugn dag måste jag säga, men är skönt med sådana dagar också. Blev filmmys på kvällen! :)


Måndag: Jobbade från 7 till 1 så var inte så jobbigt var skönt att sluta tidigt! :)Kom hem till en älskling som varit duktig och målat trappen så blev lite lunch var meningen att vi skulle åkt hem till honom. Men blev inte så eftersom jag missförstått lite grann.. hehe. xD Så jag hade alla mina grejer kvar där uppe hade inte fått ner de på morgonen så vi blev kvar hos mig i några timmar till men de torkade segare den här gången än de 2 tidigare gångerna så vi blev kvar hos mig till slut i alla fall. Så blev även film mys denna kväll! :) Somnade dock framför filmen eftersom att jag var så trött, filmen var bra och jag ville se den! Men var allt för trött helt enkelt! Fick även mejl denna kväll från USA om att jag nu påbörjat min matchnings process! Så bara att vänta nu på min första matchning!! :D


Tisdag: Idag började jag 9 och skulle ha jobbat till halv 7 men så blev inte fallet jag slutade istället halv 5 och tänkte att jag då kunde dra och träna spinning men blev inget med det heller! Tur att jag ska köra spinning med pappa imorgon i alla fall! :) Har nu bestämt mig för att tvinga mig själv att träna som en tok!! För jag behöver bli av med magen som jag lyckades få fram nu sommar då jag var världens soff potatis!! Usch usch!! Varför kunde jag inte bara varit lika duktik som förra året?!? Då sprang jag varje dag! Mådde dåligt om jag inte fick springa!! Men men får bättra mig nu helt enkelt!! De dagar jag slutar tidigt eller de dagar jag börjar senare funderar jag på att springa uppe i spåret lite! Får se hur det blir med det dock, men tränas ska de göra i alla fall!! Ska försöka ge mig själv en STOR kickspark!!


Men nu borde jag egentligen ha duschat men går nog hellre upp lite tidigare imorn och duschar istället. Vill bara sova om en stund känner jag idag! Men från och med imorgon så ska det bli förändring i Erikas liv!! För ska jag kunna åka till USA och inte åka dit på den feta maten så är det nog lika bra att börja nuuuu!! ;o


Wish me luck, I'm going to need it!


PussPuss! <3

Av Erika Goldkuhl - 10 oktober 2010 00:26
Once upon a time
I had a dream I had a vision
Of that someone that was missing
In my life
Here I am, looking back
On the road I used to travel
Through the darkness
Through the times of sacrifice
I can't believe how things can change so fast
I can see it in your eyes
We're gonna last

Chorus:

With every bit of me with all my heart
With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
And make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

Love will come and go

But as long as you are with me
I am happy to be someone
In this world
You're the day
That changed it all
You're the nights I will remember
For as long as I am walking on this earth


With every bit of me with all my heart

With every single breath I'm here for you now
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

If you can dream it

If you believe it
Like I believe it
Standing here with you
You brought me something
Right out of nothing
You are the one thing
That makes it all come true
I can see it in your eyes
We're gonna last

With every bit of me with all my heart

With every single breath I'm gonna love you
Fall into my arms tonight
And make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit of me

(With every bit of me with all my heart

With every single breath I'm gonna love you)

Ohh baby

Fall into my arms tonight
And make it allright
If you ever come to doubt these words
Let me be the one to break it to you
I'm gonna love you endlessly
With every bit……of me <3


Jag älskar dig, hur ska jag klara mig utan dig 1 helt år älskling? :/ <3

Av Erika Goldkuhl - 9 oktober 2010 23:59

Fredag: Jobbade från halv 7 till halv 4 sen var jag supertrött märkte jag när jag kom hem så kom iväg lite sent till skridskoskolan men kom åtminstonde iväg i alla fall och stod på isen bara 2 min försent :) Så inget hade börjat än! :) Kändes bra när jag kom dit när det enbart var 4-5 min kvar tills det skulle börja! :)


Har bara 2 av mina barn sen förra terminen resten var nya :) Så nu ska här läras ut! :D Har saknat det märkte jag igår! :) Så kommer bli lite jobbigt att vara utan det i 2 terminer som det blir när jag är i usa men får stå ut :) Kommer ha gruppen med BÄSTA ELISE igen också!! :D Kommer bli super! :D


Blev lite mys med älsklingen på kvällen också :) <3


Lördag: Idag så vaknade jag och älsklingen sent men var utvilad men hade nog sovit lite för länge för har varit superseg hela dagen haha. Mamma och pappa köpte lite nya möbler som blivit ihopskruvade idag också! :D Sen fick jag städa lite här hemma haha då det behövdes dammsugas så att säga ;) Fick även bytas sängkläder idag haha, tyckte det var dags nu xD


Blev också lite filmmys med föräldrarna och älsklingen nu på kvällen. Filmen var väl lite sisådär men den dög haha. Den var rolig vissa stunder :)


Ska väl snart ta mig upp och lägga mig brevid min pojkvän som säkert somnat redan haha ;)


Imorgon får vi se vad som händer :) Inget direkt planerat just nu i alla fall. :)


Natti natti! :)


PussPuss! <3

Följ bloggen

Följ ErikaJosefine med Blogkeen
Följ ErikaJosefine med Bloglovin'

Presentation


Jag är en 23-årig tjej som lämnat hemstaden Örebro för storstaden Stockholm där jag jobbar på Nomor och stortrivs!

Min fritid fylls utav vänner och träning :)

Sök i bloggen

Kategorier

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Gästboken

Besöksstatistik

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Ris


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se