Alla inlägg under december 2010

Av Erika Goldkuhl - 13 december 2010 22:53

Kollade precis på senaste avsnittet av "ung och bortskämd" men fattar helt ärligt inte varför Ellinor åkte ut idag, det borde ha varit Karolina eller Pauline som inte gör något knappt och hennes pappa är så konflikträdd att han inte vågar säga någonting till henne om vad hon behöver bättra sig på. Som sagt man blir lite sur på det där programmet men, måste säga att det blev mycket skratt idag när Daniel skulle mata krokodilerna t.ex haha. Ni som inte sett "ung och bortskämd" det är bara att gå in på svt.se och sen svt play alla program finns där riktigt kul avsnitt idag i alla fall även om en person som inte borde ha åkt ut gjorde det. Men men Tim-joel som faktiskt gör något är kvar i alla fall men säger som Karolina sa i slutet om det är Pauline som tar hem det här är det verkligen något fel och man skulle skämmas. :S  Men kan rekommendera det programmet i alla fall!


Men nu ska jag sova så man kan skriva lite mer på arbetet imorgon innan det ska lämnas in på onsdag. :) På torsdag blir det lite barnvakteri igen också till mina sötnosar! :) Får passa på att plugga extra mycket inför omtentan som är på lördag då också när barnen somnat får börja kolla noga redan imorgon! Vill inte kugga igen då vet jag inte vad jag tar mig till! :( Då är jag sämst så mycket kan jag ju säga... :/Och många kommer att bli arga på mig framförallt jag själv... :/


Natti, Natti! :)


PussPuss! <3

Av Erika Goldkuhl - 13 december 2010 18:51

Ska väl hjälpa lillasyster att plugga lite och plugga lite själv också. Sen blir de väl att kolla senaste programmet av vampire diaries och bara ta det lugnt. Annars händer de väl ingenting mer idag, hoppas på att kanske träffa älsklingen imorgon i alla fall men vi får väl se hur det blir på onsdag är det hans födelsedag i alla fall så har sagt att jag t.o.m tänker kidnappa honom om det behövs efter han varit på julbord med jobbet för att få fira honom. ;)


Men ska hjälpa syster med hennes glosor nu. :)


PussPuss! <3

Av Erika Goldkuhl - 13 december 2010 12:51

Skulle egentligen tagit mig till Elvira idag men mår inte så bra och har inte gjort det sen jag vaknade imorse :/ Magen strular och jag mår as illa bara hoppas att det är borta tills imorgon i alla fall. Så har passat på lite med att slå in alla paket nu kom även pappas julklapp idag som jag var snabb med att slå in i jul papper.


Ska väl sätta fötterna i lite fotbad senare också och bara hoppas på att man mår bra imorgon. Och hoppas innerligt på att jag faktiskt ska kunna må bra varje dag efter gastroskopin och inte behöva ha illamåendet som en del av vardagen, för jag orkar inte med det längre. Vill inte ha det så här längre.. :/ Men bara att hoppas dem hittar vad som är fel på mig så man kan lösa det också.


Får väl se vad som händer ikväll men ska väl försöka sova tidigt kanske så man får vila ut ordentligt men vi får se hur det går med det. Ska väl försöka äta lite lunch nu kanske innan man sätter fötterna i varmt vatten.


PussPuss! <3

Av Erika Goldkuhl - 13 december 2010 12:26


So, they threw you off
But you got back up, and tried again
So, against the odds
You turned your face to the wind
I'm always keeping the faith
That's the only way we get through, day by day

(Chorus)
That's just the way it goes
We're the dreaming people
The way we put our hopes
Through the eye of the needle
Oh oh, oh oh
Through the eye of the needle
Oh oh, oh oh
We're the dreaming people
We're the dreaming people

So, I know, I don't know, know it all
I get lost sometimes, but that's alright
So, I know, I'm learning how to fall
That's the only way to see me fly
Keep on keeping the faith
That's the only way we get through, day by day

(Chorus)
That's just the way it goes
We're the dreaming people
The way we put our hopes
Through the eye of the needle
Oh oh, oh oh
Through the eye of the needle
Oh oh, oh oh
We're the dreaming people

The way we put our hopes
We're the dreaming people
That's just the way it goes
The way it goes, yeah
The way we put our hopes
We're the dreaming people

We're the dreaming people
That's just the way, just the way it goes
We're the dream, we're the dreaming people
The way we put our hopes
(Through the eye of the needle) Eye of the needle
Oh oh, oh oh
Through the eye of the needle
Oh oh, oh oh
We're the dreaming people
We're the dreaming people
Yeah yeah, yeah yeah
We're the dreaming people


Du gjorde den bättre Minnah men hoppas på att höra andra låtar från dig snart! :)

Av Erika Goldkuhl - 12 december 2010 23:26

I fredags efter skridskoskolan så åkte jag hen och tog mig en varm dusch för att sen äta lite gott med föräldrarna innan man åkte ut till älsklingen. :) Märkte även att man kunde lyssna på idol finalen så missade inte så mycket men fick för mig på vägen till fredde att jag skulle in på maxi och köpa hårfärg för att bli brunhårig istället. Så efter lite prat med Bea över telefon så gjorde jag precis det, så fixade det första gången i fredags men fick sen göra om det ännu en gång igår men nu är det fint och brunt i alla fall! :) Behövs kanske en gång till för att få bort de sista lite ljusare fläckarna men det får bli senare ;) Blir väl så när man är platinablond från början! Kan säga att det kommer ta lite tid att vänja sig men trivs redan :) Har ju ändå varit blond i 1 & ½ halvt år nästan så är väl inte så konstigt.


Igår var vi med Adde och Johanna vilket var supertrevligt! :) Blev lite guitar hero spelande och tittande på film! :) Mysig & trevlig kväll helt enkelt! :)


Idag kom kusinen Anso hit med familj kan inte fatta att Elliott och Jackson blivit så stora men de växer så de knakar! :) Supersöta! :D Skjutsade även hem älsklingen då vi tog mammas bil in till mig igår då hans inte startade.


Imorgon blir det lite plugg med Elvira var det tänkt! :) Sen kanske man borde plugga lite inför tentan på lördag också!


Kommer upp bild på håret vid ett senare tillfälle. :)


PussPuss! <3

Av Erika Goldkuhl - 10 december 2010 14:19

Nej, jag vill INTE! :(


Har preci fått en remiss till sjukhuset den 20:e för att göra en gastroskopi..., jag vill INTE :( :'(


Vet att det behövs göras... men jag vill INTE :'(

Av Erika Goldkuhl - 10 december 2010 12:33

Var tänkt att jag skulle skrivit igår men blev aldrig av då älsklingen kom hit! :) Måste tillägga att onsdagen blev inte riktigt som jag skrev att den skulle bli följde med mamma och pappa till marieberg istället på kvällen och köpte in beas julklappar så nu är hon färdig! :)


Igår så var jag på stan med Chatrine som sagt efter att jag varit hos Elvira och pluggat lite men skäms ganska mycket kan jag säga då jag råkade somna i deras soffa när jag läste! ;o Och jag hade tydligen sovit 45 min- 1 timme ;o och hon väckte mig inte ens! Men men kan inte göra så mycket åt det nu var riktigt trött men känns inge bra att jag somnade :S Skämdes as mycket!


Mötte i alla fall upp Chatrine vid 3 och köpte massa julklappar till pojkvännen ;) Bara att hoppas att de uppskattas! Blir många paket i år så mycket kan jag säga, sen ska han få en till som han redan vet om. :) Så nu är nästan alla klappar färdiga men ska bara få älsklingen att orka åka ut till marieberg någon dag och köpa julklapparna till nattis, johan, Annki,Bengt & Rebecca sen så ska det nog vara helt färdigt tror ja! Och något litet till hans mormor och morfar! :)Fick också ett jättefint armband av Chatrine som jag önskat mig! :D Tack, Tack, Tack! :D <3 Blev en kort fika med henne också då det blev lite blåbärspaj! Mums, men inget går upp mot egen hemmabakad paj ;) Kanske borde göra det någon dag har ju lite blåbär kvar i frysen ;)


Fredde fick även fixat mitt element igår! Nu låter det lite men inget man stör sig på då han inte kunde dra det hela vägen för då börja det droppa vatten istället! Så nu är det skönt å svalt i mitt rum igen! :D Happy, Happy! :D


Idag fick man sova ut i alla fall! :) Riktigt skönt ska väl ta och äta lite strax, har varit uppe sen halv 10 men har fortfarande inte ätit något så kanske är dags måste även dammsuga så kan man ta en skön dusch sen! :) I eftermiddag är det skridskoskola med mina söta barn och ikväll är de Idol finalen! :D


Vem vill ni ska vinna idol? :)


Imorgon lät det som att vi skulle träffa Adde & Johanna! :D Längtar! :D <3


PussPuss! <3

Av Erika Goldkuhl - 8 december 2010 16:04

Börjar med att berätta lite om gårdagen. Älsklingen började inte förräns 11 men väckte mig självklart som vanligt runt halv 9 men men :) Sen läste jag massa inför att jag och Elvira skulle börja skriva på vårt paper idag. Jag och Bea fick sen igår för oss att kolla på "Ung & bortskämd" så nu kan jag säga att jag förstår dem som blivit arga på de programmet när dem kollat. Och jag förstår varför folk diskuterar det så mycket för jag och bea satt och var lite arga på de där också igår men ändå så är det bra på något sätt. Så vi satt och kollade igenom 4 av de avsnitt som redan ligger ute på svt play så ska väl sätta mig och kolla på det 5:e programmet som ligger ute också ;) Måste kolla vampire diaries ikväll också då det kommer ett nytt program imorn lr på fredag igen :) Förutom det så eldade man hela dagen igår fram tills att man skulle sova. Blir skönt när älsklingen flyttar in till stan 2 min från mig istället :)


Jag och Elvira kom igång riktigt bra idag med vårt arbete vilket känns bra måste jag säga! :) Men på slutet när vi började runda av för dagen så var vi ganska trötta, så är lite halvseg så där nu. Men ska väl mysa upp mig i soffan och kolla ung och bortskämd och senare vampire diaries, får bli en tidig kväll för mig idag tror jag :) Men det är skönt det också ibland.


Imorgon är det handledning som gäller kl.9 så blir sovandes hemma idag då pojkvännen börjar 2 :) Och nu när han jobbar med köket hemma hos sin mamma så jobbar han halva nätterna och då känns det elakt att han ska vakna av mitt alarm imorgon bitti 20 över 7 haha :) Så blir lite film mys med mig själv ikväll innan det är dags att sova :)Imorgon ska man även träffa Chatrine på stan efter att man skrivit lite mer hemma hos Elvira som ändå bor på stan. Så blir inte så långt för mig att gå. ;) Så imorgon är det julklapps inhandling som gäller! :)


PussPuss!<3

Presentation


Jag är en 23-årig tjej som lämnat hemstaden Örebro för storstaden Stockholm där jag jobbar på Nomor och stortrivs!

Min fritid fylls utav vänner och träning :)

Sök i bloggen

Kategorier

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Gästboken

Besöksstatistik

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Ris


Ovido - Quiz & Flashcards