Alla inlägg under december 2010

Av Erika Goldkuhl - 6 december 2010 17:13

Föreläsning imorse, lite halvsegt sådär men ändå bra i alla fall. Jag och Elvira letade lite litteratur idag till vår par- uppsats så vi lånade 2 var som vi ska läsa till på onsdag så att vi kan börja med skrivandet då. Så ikväll skulle vi åka till älsklingen och sova där så får jag sitta och läsa och plugga massa imorgon när han jobbar är väl lika bra antar jag. :) Behöver plugga inför omtentan också plus att man måste läsa inför hemtentan sen också som kommer lite senare. Men tiden går så sjukt fort just nu så är väl snart dags för den, säger bara HJÄLP! Kan ingen sakta ner på tiden lite så man hinner med allt man ska..


Började läsa lite idag i alla fall och tur är väl de. :)


Men ska äta strax tror jag så kommer älsklingen hit efter han slutat. Måste bara säga att jag älskar den nya versionen av "I love the way you lie" älska, älska, älska! :D


Men ska fixa iordning mig nu eftersom man duscha precis! :)


PussPuss! <3

Av Erika Goldkuhl - 5 december 2010 19:18

Hejsan, ursäkta för uppdaterings torkan men nu ska ni äntligen få lite uppdatering.


Jag har fyllt 19 bl.a den 28:e november och hade lite släktfirande den 27:e eftersom att föräldrarna skulle iväg på konståkningstävling med min syster den 28:e så födelsedagen spenderades med min älskade pojkvän, då det bl.a inköptes en ny vinterjacka! 100% Dun och välbehövligt så att säga! Fryser inte nu iaf. Fredde tyckte att jag behövde de och kan säga att jag inte ångrat en enda gång att jag köpte den!:) Den var ganska dyr men hur ofta köper man ny jacka egentligen liksom? :) Den här kommer förhonnpingsvis hålla ett bra tag i alla fall! :)


Den 27:e november var vi även ute och käkade på Grekiska kolgrillsbaren, vilket var supergott. Efter middagen gick älsklingen och jag vidare till Nattis eftersom att hon ville ha lite sällskap vi fick även lite sällskap av Markus lite senare. Vi julpyntade bl.a och hade det trevligt. :)


Den 30:e november firades Annki, freddes mamma också vilket var trevligt! :)


Fick även veta att man behöver göra om tentan vilket dem lagt samma dag som skridskoskole avslutningen är så får skippa den och göra tentan istället. Tur man har en lillasyster som också är tränare som kan hoppa in och ta hand om mina små söta skridskoskolebarn barn. 


Har varit ganska hektigt i skolan den senaste tiden också så har inte blivit mycket tid över till bloggandet. Och lär väl inte bli mer över nu när vi har ett par paper att skriva plus att jag behöver plugga inför tentan så man klarar den.


Igår så var det lite firande av mig med älsklingen, Adde, Johanna, Emma & Linus vilket var trevligt, får göras om fler ggr! :) Men 20 års dagen då blir de något mer ordentligt firande ;)


Idag var man och bytte ut en tröja mot en annan som var bättre och mer jag! :) Köptes även lite julklappar till syster och pappa köpte ljudsystem + dvd till tvn :)


Älskar dig Fredric Carlsson <3


Men ni får ha det så bra! :)


PussPuss! <3

Presentation


Jag är en 23-årig tjej som lämnat hemstaden Örebro för storstaden Stockholm där jag jobbar på Nomor och stortrivs!

Min fritid fylls utav vänner och träning :)

Sök i bloggen

Kategorier

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2010 >>>

Gästboken

Besöksstatistik

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Ris


Ovido - Quiz & Flashcards