Alla inlägg under mars 2011

Av Erika Goldkuhl - 20 mars 2011 22:22

såå fiin låt.Look at me
You may think you see
Who I really am
But you'll never know me
Every day
It's as if I play a part
Now I see
If I wear a mask
I can fool the world
But I cannot fool my heart


Who is that girl I see
Staring straight back at me?
When will my reflection show
Who I am inside?


I am now
In a world where I
Have to hide my heart
And what I believe in
But somehow
I will show the world
What's inside my heart
And be loved for who I am


Who is that girl I see
Staring straight back at me?
Why is my reflection
Someone I don't know?
Must I pretend that I'm
Someone else for all time?
When will my reflection show
Who I am inside?


There's a heart that must be
Free to fly
That burns with a need to know
The reason why


Why must we all conceal
What we think, how we feel?
Must there be a secret me
I'm forced to hide?
I won't pretend that I'm
Someone else for all time
When will my reflection show
Who I am inside?
When will my reflection show
Who I am inside?PussPuss!

ANNONS
Av Erika Goldkuhl - 20 mars 2011 20:47

I fredags fick vi sluta tidigare eftersom de ringde så dåligt. ;) Inte helt fel kan jag ju säga. Var riktigt skönt måste jag säga.


Igår så jobbade jag för att sen åka hem och baka muffinsar, blev både blåbärs muffins och äppel muffins gott gott! Sen åkte jag och plockade upp Peter & Marika då de skulle hem till oss och äta mat och ha de trevligt. Strax innan 8 åkte jag hem till älsklingen och hade det mys.Var riktigt mysigt att få träffa honom och att få sova tillsammans. Blev mycket prat som vanligt. Fast blev lite mer prat än vanligt, vi brukar prata mycket när vi ändå sågs dagen innan så då kan ni ju gissa hur mycket vi pratade nu så inte så konstigt då kanske att vi somnade först vid 11 då vi la oss 20 över 9 ungefär. Hihi men vi har mycket att prata om helt enkelt (A) :)


Idag så blev de jobb igen hade hellre legat kvar i sängen brevid min älskling men men blev att ta sig iväg till jobbet, plockade upp claes och sen vidare till Karlskoga. Jobbade till 15 sen var de tillbaka till Örebro pratade massor med Rebecca på vägen hem vilket var supertrevligt. Pratades ganska flitigt i baksätet också höhö. Släppte i alla fall av Rebecca vid resecentrum, sen Claes hos sig och sen kom jag på att just ja jag skulle ju till Apoteket och hämta ut p-piller och mina salvor. Var meningen att jag skulle hämta ut mina mag tabletter men de receptet var tydligen slut så måste skicka efter nytt.


Nu ikväll har man kollat på solsidan så braa! Hatar att de var sista programmet! Måste bli en säsong till!! jaja har köpt säsong 1 nu i alla fall då det var special pris på cdon! :) 56% rabatt just nu. Så passa på!! :) Bara 99kr!


Imorgon blir de jobb igen. Och sen kommer den efterlängtade ledigheten tisdag, onsdag. Sen är de jobb torsdag, fredag för att sen ha helgen ledig igen. Blir skönt med en kort vecka efter en 8 dagars vecka. :)


Får bli en tidig kväll idag då jag börjar tidigt imorgon. :) Så blir nog inte uppe så mycket längre.  Då man ska orka duscha i morgon bitti.  Ska ju även plocka upp claes 06:50 för att sen plocka upp Emilia 07.00 för att sen åka till jobbet. :)


Tycker om min pojkvän otroligt mycket. :) <3


PussPuss!
ANNONS
Av Erika Goldkuhl - 18 mars 2011 12:27

usch vilket skitväder vi fick idag då. Jag som verkligen såg fram emot våren men men är väl bara att dra på sig varmare kläder igen. Skulle tydligen bli bra igen nästa vecka men i alla fall.


Har verkligen ingen lust att gå ut eller köra bil idag men har inte så mycket till val. Vaknade 8 imorse av att älsklingen smsade mig. Så kan inte ha sovit så djupt i alla fall just då.


Men har hunnit med mycket i alla fall men nu ska jag strax åka och hämta upp claes och emilia.


Bye bye


PussPuss<3

Av Erika Goldkuhl - 17 mars 2011 12:39

Hade ingen ork att skriva något inlägg igår men nu bestämde jag mig för att göra de innan jag ska åka och hämta upp Claes och Emilia. :) För att sen åka till jobbet. Kan säga att allt blev försenat med tid igår pga att jag varit uppe så länge.


Träffade min älskling i tisdags i alla fall åkte förbi lägenheten för att se om han var där vilket han var så det som var tänkt som att egentligen säga hej blev att jag stannade kvar och hjälpte till med att tvätta kakel istället. Drog mig hem 20 i 3 på natten då fredde fortfarande var kvar. Han åkte inte därifrån förräns strax efter 4 då han skulle till Kumla till sin pappa och hjälpa honom då de var tänkt att de skulle böjra vid 7 men så blev inte fallet utan han klev upp runt 10 tiden då även jag gått upp för ett tag sen. När jag drog mig hemåt den natten kände jag mig inte trött längre men när jag la mig i sängen däckade jag på en gång.


Igår efter jag kom hem från jobbet kollade jag mest på tv med mamma då pappa satt vid datorn och kollade igenom massa cvn. Nu har jag dessutom fastnat för serien "off the map" som började på 5an igår! Funderar på att följa usa istället då det finns många fler program att se redan nu! ;D


Börjar faktiskt fundera på om jag verkligen är med idag hehe. Skulle ta min tablett för magen men råkade istället ta mitt p piller som jag inte skulle ta förräns ikväll? Men men då slipper jag tänka på de ikväll men med största sannolikhet kommer jag ta en till ikväll istället så får helt enkelt titta ordentligt på kartan innan och inse att jag redan tagit den .


Men ska väl dra mig iväg och hämta upp claes och emilia nu för att åka till jobbet. Ikväll ska det målas naglar!! Då jag helt enkelt inte tagit mig tiden till att göra de nu innan så får helt enkelt göra de ikväll istället. :) Denna gång tänker jag använda strass stenar för de är så fint :DHoppas ni får en fortsatt underbar dag! Solen skiner jippi! :D


PussPuss! <3

Av Erika Goldkuhl - 15 mars 2011 10:00

Var över till lägenheten igår och måste bara få säga att badrummet är superfint!! :D Ser verkligen fram emot till att allt är klart! :)  Så vi äntligen kan flytta in och bli sambos på riktigt i ett eget boende.


Får se om man får träffa älsklingen något alls den här veckan men men. Får se som sagt. Tycker om dig så otroligt mycket <3


Gick helt okej på jobbet igår i alla fall och jag och claes försöker nu lösa de så vi får samma schema då dem redan gjort de nya schemana. Så till nästa schema får vi säga till mer i god tid helt enkelt. Haha vi hade lite sexualkunskaps samtal i bilen igår riktigt roande faktiskt. xD


Får väl se vad de blir prat om idag haha. Så himla skönt att inte behöva åka själv jämnt. Så är riktigt skönt att kunna ha någon att samåka med nu. Det ultimata vore om även han hade körkort så slapp jag köra jämnt höhö.


Vaknade strax innan 9 eller ja första gången vaknade jag 8 men gick upp först vid 9 så nu har man duschat och ska äta frukost och kolla på våra bästa år. De är nog de bästa med att jobba kväll! :)


Det dåliga är väl att man inte kommer hem förräns efter 9 varje dag. Då gillar jag bättre att jobba dag. Då får man åtminstonde hela eftermiddagen på sig och hinner träna! :D  Åhh vill börja spring nuu! Är så otroligt härligt väder ute! Om de är likadant imorgon kanske man skulle ta sig en liten springrunda? ;)


Kan inte fatta att mitt hår fortfarande luktar hårfärg ;o hur länge håller de i sig egentligen?? Men men ska väl inte klaga fint blev de i alla fall! :D Inga mer fläckar!! :D


 


Hårfärgen jag använde denna gång riktigt bra!! Chokladbrunt blev de även denna gång men de har en hasselnötsbrun vilket är färgen jag brukade använda fast i toning så får se om man kör på den i sommar kanske, blir lite mer liv i den då de är mer rött i den. :) Är riktigt nöjd i alla fall när det faktiskt täckte allt denna gång så nu är de ljusa fläckarna äntligen borta! :)


Riktigt bra och fin låt! :)PussPuss! <3

Av Erika Goldkuhl - 14 mars 2011 11:40

så otroligt fin låt!! :)


Easy come, easy go
That's just how you live, oh
Take, take, take it all,
But you never give
Should of known you was trouble from the first kiss,
Why were they open?
Gave you all I had
And you tossed it in the trash
You tossed it in the trash, you did
To give me all your love is all I ever asked,
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

No, no, no, no

Black, black, black and blue beat me till I'm numb
Tell the devil I said “hey” when you get back to where you're from
Mad woman, bad woman,
That's just what you are, yeah,
You’ll smile in my face then rip the breaks out my car
Gave you all I had
And you tossed it in the trash 

You tossed it in the trash, yes you did
To give me all your love is all I ever asked
Cause what you don't understand is
I’d catch a grenade for ya (yeah, yeah, yeah)
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same

If my body was on fire, ooh

You’ d watch me burn down in flames
You said you loved me you're a liar
Cause you never, ever, ever did baby...
But darling I’ll still catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya (yeah, yeah, yeah)
I’d jump in front of a train for ya (yeah, yeah , yeah)
You know I'd do anything for ya (yeah, yeah, yeah)
Oh, oh
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby;
But you won't do the same.
No, you won’t do the same,
You wouldn’t do the same,
Ooh, you’ll never do the same,
No, no, no, no <3


Av Erika Goldkuhl - 14 mars 2011 11:24

Jobba nu om en stund då ska hämta upp claes vid 1 för att sen åka till karlskoga och jobba till 20:15 så får man se vad de händer för skoj ikväll. Se film och sova typ? Eller ja äta lite också. Hatar att jag inte hinner gå på kvällspassen när jag jobbar kväll. Skulle hellre jobba dag jämnt! Den här veckan kommer jag inte ens kunna träna på helgen då jag har en 8 dagars vecka den här veckan. Men tänk så mycket jag kan träna nästa vecka istället? ;)


Åhh kan inte snön bara försvinna så man kan få springa uppe i spåret igen! Saknar den underbara känslan man får när man springer och har sprungit klart sin runda och är helt slut men ändå känner att man bara vill fortsätta springa. Eller känslan när man vet att man snart har tagit sig runt hela rundan, den adrenaline kicken man får då är helt underbar! Hoppas bara att jag kan komma över den jobbiga tröskeln i sommar så man kan börja känna så igen. För det tar ju ca  2 veckor innan man känner att man verkligen behöver springa. Som 2009 fick jag inte springa en dag så var hela min dag förstörd vill ha tillbaka den känslan!


Får väl se om man träffar älsklingen idag eller om de blir senare i veckan.

Dagen med Josie igår var i alla fall supertrevlig!!! :D Blev en tur till Marieberg för att sen åka hem till mig. Har nu köpt mig en fiiiin plånbok! :D Och en superfin väska ;D Love, Love,Love! :D

Var även duktig och gjorde en blåbärspaj igår mums mums! :D


Men nu ska jag duscha så jag inte behöver stressa sen. Har varit duktig och ätit frukost idag i alla fall! ;) Ska nog ta mig förbi lägenheten och titta också tror jag innan jag åker sen.


PussPuss! <3

Av Erika Goldkuhl - 13 mars 2011 09:46

så fin låt :)


Jag älskar dig Fredde, du är det bästa jag har, du betyder mest för mig.

Jag kommer alltid att finnas här för dig. Har aldrig haft så starka

känslor för någon som jag har för dig. Du är min riktiga "First Love"

och du kommer föralltid ligga mig varmt om hjärtat. Utan dig vet jag inte vad det skulle bli av med mig. Kan inte förstå att det har gått 20 månader snart 21 sen du blev min, känns som att det var igår. Tiden har bara flygit iväg, kan inte

förstå hur tiden gått så fort. De känns verkligen som igår när vi satt där och

åt glass. Mysiga minnen. Mitt hjärta kommer du föralltid att ha hos dig.

För du kommer alltid att vara den extra speciella personen för mig då det

är du som visat mig vad kärlek är och vad det innebär.<3


Som Taylor Swift sjunger i sin låt:

Do you remember, we were sittin' there, by the water?
You put your arm around me for the fist time
You made a rebel of a careless man's careful daughter
You are the best thing that's ever been mine <3


Jag älskar dig!<3
Följ bloggen

Följ ErikaJosefine med Blogkeen
Följ ErikaJosefine med Bloglovin'

Presentation


Jag är en 23-årig tjej som lämnat hemstaden Örebro för storstaden Stockholm där jag jobbar på Nomor och stortrivs!

Min fritid fylls utav vänner och träning :)

Sök i bloggen

Kategorier

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Gästboken

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Ris


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se