Senaste inläggen

Av Erika Goldkuhl - 15 april 2013 15:49

Idag är de 2 månader sen du gick bort min älskade farmor, och jag låter mig själv vara ledsen och sörja dig men samtidigt gläds jag åt att jag fick ha dig i mitt liv så länge som jag fick. Du var min förebild och fanns alltid där för mig, varje morgon när jag vaknar hoppas jag att allt var en dröm att du fortfarande finns kvar här hos oss, att jag kan komma och träffa dig få en kram och bara prata och spela kort. Jag saknar dig så otroligt mycker min älskade farmor du betydde/betyder så otroligt mycket för mig. 


Vissa dagar vet jag inte riktigt vad jag ska ta mig till med alla känslor, som idag t.ex jag väljer då helt enkelt bara att låta tårarna falla och vara ledsen att sörja dig men samtidigt glädjas åt att du funnits i mitt liv, glädjas åt allt du lärde mig, chansen att bli uppfostrad av en så underbar kvinna.


Jag saknar dig så otroligt mycket farmor, tänker på dig varje dag och vill inget annat än att ha dig här, men du får äntligen vara med farfar nu igen, och jag hoppas att ni har de bra tillsammans och att ni väntar på mig när de är min tur att åteförenas med er. Alltid ansett er lite som extra föräldrar, alltid tytt mig lite extra till er. Ni båda betydde/betyder så otroligt för mig. 


Jag saknar och älskar er av hela mitt hjärta, mina änglar <3

Av Erika Goldkuhl - 8 april 2013 11:04

Folk får tro vad de vill om varför jag valt att stänga av de mesta med Örebro, jag kände och känner att de här var min chans att kunna hitta tillbaks till mig själv eller åtminstonde till någon jag vill vara som jag kan stå upp för och säga att det här är jag. Jag har som sagt stängt av de mesta av mitt liv i Örebro för jag orkar inte hålla fast vid de och allt jag kände där, senaste halvåret i Örebro har varit en berg och dalbana. Hänt otroligt mycket saker folk som vände ryggen till, bortgångar m.m och de här är min nystart då jag kan glömma allt de som hänt och faktiskt kunna gå vidare.


För första gången i mitt liv känner jag att jag mår otroligt bra själv utan att behöva någon vid min sida. Vet inte om jag har någon som jag kan ty mig till på de sättet jag hade tidigare men just nu känns de bra ändå. Jag jobbar just nu på mig själv på heltid och med de att hitta mig själv. Mår otroligt bra här i alla fall även om jag inte känner några fler än dem som jag jobbar med men hoppas väl på ändring på de men just nu känner jag inte att de är något jag behöver då jag behöver lägga tiden på mig själv istället.


Örebro känns numera så långt borta ett ställe som de finns minnen i men för långt bort för att röra,

och just nu är de så jag vill ha de, tänker inte åka dit allt för ofta då jag hellre stannar här där jag mår bra.

De läskiga är att så fort jag är i Örebro känns de som att jag aldrig åkte.. och de skrämmer mig,

samma sak när jag kommer tillbaka till Stockholm känns de som att jag aldrig var i Örebro utan att de bara är något jag drömt om.


Här har jag jobbet jag drömt om, bra arbetskollegor, och chansen att finna mig själv. Vänner utanför jobbet får komma när de kommer.


Fixade nytt extra jobb igår på ett event företag i alla fall så de känns bra! Betyder mer kontakter å större chans till fler jobb.


Med detta vill jag även säga som sagt att jag har inte vänt någon ryggen jag har bara valt mig själv för första gången i mitt liv, och helt ärligt så behövde jag de.

Av Erika Goldkuhl - 19 mars 2013 12:34

Jobb,jobb,jobb är de enda som står på schemat denna vecka :) Och det är bara 2 dagar kvar tills vi öppna butiken!! Wohooo!! :D

Haha mitt liv just nu innebär jobba, äta och sova haha orkar inte mycket annat ;)

Och påskhelgen kommer päronen hit och hälsar på! Lillasyster snor jag med mig hit redan tidigare i veckan som de ser ut nu ;) hihi :))

Nu ska jag jobba vidare ;)
Pusspuss<3

Av Erika Goldkuhl - 19 mars 2013 12:18

I heard you're a player.
So let's play a game.
Lets sweet talk.
Let's play fight.
Let's talk 24/7.
Let's tell each other good morning && good night every day.
Let's take walks together.
Let's give each other nicknames.
Let's hang out with each others' friends.
Let's go on dates.
Let's talk on the phone all night long.
Let's hold each other.
Let's kiss && hug.
And whoever falls in love first?
LOSES.

Av Erika Goldkuhl - 14 mars 2013 23:11

Jag kan inte säga annat än att jag stortrivs här, jag mår bra här. Örebro känns mest som någon dagdröm man haft och det är helt sjukt men sant. :o De känns bara så långt borta nu så att säga.

Jag mår i alla fall otroligt bra här och jag älskar mitt jobb kan knappt vänta på att vi ska öppna butiken om en vecka!! :D

Men nu är de sovdags så jag orkar med kickoffen imorn! :) lägger upp lite bilder här också på mitt mysiga rum!

Pusspuss <3

Av Erika Goldkuhl - 13 mars 2013 20:59

Jag trivs så otroligt bra på mitt jobb och med folket! Längtar tills vi öppnar butiken nästa torsdag! :) på fredag blir de kickoff med mitt fina blomsterlandet gäng! ;D

Och mitt fina rum jag älskar de nu när jag fått ordning i de! så myysigt! :) kommer upp bilder nån annan dag :)

Stockholm växer på mig, gillar de mer och mer!! :)

Men nu tänker jag sova ;) imorn är en ny dag på jobbet! :))

Natti natti :)

Pusspuss

Av Erika Goldkuhl - 28 februari 2013 23:47

Grattis finaste farmor på födelsedagen hoppas du och farfar har de bra nu när ni får vara tillsammans igen.

De här ljuset ikväll är tänt för endast dig, tänker på dig älskade farmor <3

Du saknas mig <3

Av Erika Goldkuhl - 22 februari 2013 19:29

Idag är de en vecka sen du somnade in :/ jag minns fortfarande hur jag kom in i rummet på sjukhuset å Ingrid sa att nu är Erika här och hur du i de ögonblicket valde att ta ditt sista andetag... du väntade in mig i de sista då jag sagt att jag skulle komma tillbaka på eftermiddagen igen. De var så otroligt fint av dig.. ända in i de sista var du en kämpe finaste älskade farmor<3

Jag antar att farfar nu ville ha tillbaka dig så ni äntligen skulle få vara tillsammans igen efter 5 år isär.
<3

Ni båda betyder så otroligt mycket för mig kommer alltid ligga lite extra nära hjärtat. Alltid ansett er som lite extra föräldrar till mig ni fanns alltid där alla somrar i Falkenberg med er.. de är dessa underbara minnen jag kommer bära med mig resten av mitt liv och berätta för mina barn syskonbarn ich barnbarn och eran otroligt fina kärlekshistoria. Alltid sett upp till er två alltid stått er nära.
Jag saknar er så de gör ont :'( men nu är ni äntligen tillsammans igen, kan se er framför mig.. lyckliga.. hela igen .. och hur ni mår otroligt mycket bättre att ha varandra igen. kan tänka mig glädjetårarna när ni möttes igen efter 5 år ifrån varandra. Jag hade velat se de ögonblicket :)

Jag älskar er av hela mitt hjärta och hoppas vi ses igen. <3 <3

Farmor 1930-02-28 - 2013-02-15 <3
Farfar 1928-03-25 - 2008-02-06 <3


Skrev ihop detta mitt i alla tårar för en vecka sen <3:

Älskade fina underbara farmor,
Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta å leva vidare där tillsammans med alla våra minnen. Du och farfar har nu fått förenas igen på något bättre ställe.

Jag har varit rädd för den här dagen enda sedan farfar somnade in för 5 år sen, dagen då även du skulle försvinna ifrån oss. Ni 2 fanns alltid där, alltid välkomnande, alla somrar i Falkenberg i stugan med er, ni har alltid stått mig nära och alltid stöttat mig, helt enkelt alltid funnits här för mig. <3

Älskade underbara farmor du har alltid funnits där för mig, alltid stöttat mig och lärt mig så otroligt mycket genom alla år.

Du och farfar kommer föralltid finnas i mitt hjärta tillsammans med alla våra minnen. <3

<3 farmor <3 :'(

Presentation


Jag är en 23-årig tjej som lämnat hemstaden Örebro för storstaden Stockholm där jag jobbar på Nomor och stortrivs!

Min fritid fylls utav vänner och träning :)

Sök i bloggen

Kategorier

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015
>>>

Gästboken

Besöksstatistik

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Ris


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se