Alla inlägg den 15 mars 2011

Av Erika Goldkuhl - 15 mars 2011 10:00

Var över till lägenheten igår och måste bara få säga att badrummet är superfint!! :D Ser verkligen fram emot till att allt är klart! :)  Så vi äntligen kan flytta in och bli sambos på riktigt i ett eget boende.


Får se om man får träffa älsklingen något alls den här veckan men men. Får se som sagt. Tycker om dig så otroligt mycket <3


Gick helt okej på jobbet igår i alla fall och jag och claes försöker nu lösa de så vi får samma schema då dem redan gjort de nya schemana. Så till nästa schema får vi säga till mer i god tid helt enkelt. Haha vi hade lite sexualkunskaps samtal i bilen igår riktigt roande faktiskt. xD


Får väl se vad de blir prat om idag haha. Så himla skönt att inte behöva åka själv jämnt. Så är riktigt skönt att kunna ha någon att samåka med nu. Det ultimata vore om även han hade körkort så slapp jag köra jämnt höhö.


Vaknade strax innan 9 eller ja första gången vaknade jag 8 men gick upp först vid 9 så nu har man duschat och ska äta frukost och kolla på våra bästa år. De är nog de bästa med att jobba kväll! :)


Det dåliga är väl att man inte kommer hem förräns efter 9 varje dag. Då gillar jag bättre att jobba dag. Då får man åtminstonde hela eftermiddagen på sig och hinner träna! :D  Åhh vill börja spring nuu! Är så otroligt härligt väder ute! Om de är likadant imorgon kanske man skulle ta sig en liten springrunda? ;)


Kan inte fatta att mitt hår fortfarande luktar hårfärg ;o hur länge håller de i sig egentligen?? Men men ska väl inte klaga fint blev de i alla fall! :D Inga mer fläckar!! :D


 


Hårfärgen jag använde denna gång riktigt bra!! Chokladbrunt blev de även denna gång men de har en hasselnötsbrun vilket är färgen jag brukade använda fast i toning så får se om man kör på den i sommar kanske, blir lite mer liv i den då de är mer rött i den. :) Är riktigt nöjd i alla fall när det faktiskt täckte allt denna gång så nu är de ljusa fläckarna äntligen borta! :)










Riktigt bra och fin låt! :)



PussPuss! <3

Presentation


Jag är en 23-årig tjej som lämnat hemstaden Örebro för storstaden Stockholm där jag jobbar på Nomor och stortrivs!

Min fritid fylls utav vänner och träning :)

Sök i bloggen

Kategorier

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Gästboken

Besöksstatistik

Tidigare år

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Ris


Ovido - Quiz & Flashcards